torsdag 23 februari 2012

Matchande kläder till 6 månaders killen!

Det här inlägget skulle ut igår men det strulade. Detta innebär att idag är igår osv :)

I helgen kom min syster (och söta systerbarn) på besök. Syster bor i Kungsbacka, syster passade på att passera Stoff & Stil när hon var till Angered förra helgen, syster köpte tyg och sin lillasyster! Mycket snällt!

Tygerna tvättades i söndags, klippte ut lite projekt i måndags och har sen sytt igår och idag!

Det blev tre par byxor, storlek 68, två modeller. En med mudd i både midja och benslut och två med snörning i midjan. Där är jag inte helt klar än, saknar lämpligt snöre att använda. Får klura ut något och sätta i det sen. Det blev även en body, storlek 68. Testade efter en beskrivning på nätet (länk?) att göra sk farfarsknäppning, det gick ok. Kan ev behöva sätta en förstärkningslapp längst ner i sprundet men det visar sig efter lite användning. Slutligen blev det tre dregglisar. Dessa med vit fleece på baksidan.
Dessa kommer gå att kombinera hur som helst sen vilket är positivt. Har även tänkt sy en body i de båda flodhästtygerna, för ännu fler möjligheter! Det finns även utklippt tyg för tre baby-vantar, bara att komplettera med mudd och fleece för att sen sys ihop. Ska göra ett par mössor också! Sen vill min systerdotter ha något i det turkosa tyget. Vet inte riktigt vad än! Vem vet, får nog be syster handla mer nästa gång hon är i Angered!

Förutom dessa flodhästtyget köpte syster cupcake-tyg, fåglar på gren tyget samt vit resp röd mudd. Får hålla med annat syfolk om att SoS har ett bra muddtyg. Får nog bli mer av dessa i framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar