onsdag 15 augusti 2012

"In action" - bilder på klänningen

Jag sydde en klänning i början av sommaren, till ett bröllop. Jag hade den på mig och utlovade bild... Det har inte blivit av. Nu har sommaren gått och i helgen var det ytterligare ett bröllop. Med jobb, ett åring och mycket fix fanns det ingen tid till att sy en ny klänning, så jag gjorde något jag inte gjort förut, jag återanvände. Denna gång utan sjal och denna gång såg jag till att föreviga. Så här kommer det en bild!
Jaha, var det någon som trodde att bilderna skulle bli bra? Alltså det är ju mig det gäller, det är så här jag ser ut... eller så här jag för mig!
 Men en familjebild fick vi till och där kan klänningen skönjas!
 Jag och den vackra bruden, i enormt solljus så vi ser väldigt bleka ut!
Klänning in action! Sen snubblade jag i trappan, drällde en massa, både jag och andra och klänningen behövde sig en tvätt. Den blev ren, och den överlevde! Så vem vet, jag kanske kan köra favorit i repris en gång till!

Egentligen skulle bystdelen förlängas i och med att jag inte har B-kupa på mina kompisar, men det gjorde jag inte och faktum är att även om sömmen hamnar lite tokigt så tycker jag inte det ser så illa ut, men nästa gång jag använder mönstret ska jag testa att förlägna lite för att få det att passa min byst!